Viherlaakson Veikot

Ajankohtaista

Olemme joutuneet ikävän päätöksen peruuttaa syksyn 2021 Teema-tunnit vähäisen osallistujamäärän vuoksi.
Tule tutustumaan voimistelutarjontaamme Auroran koululle Espoo-päivänä 28.8. klo 12-14!
Tule viettämään mukava voimisteluhetki perheesi tai vaikkapa kummilastesi kanssa Auroran koululle lauantaina 28.8. klo 12-14 välillä. Luvassa on erilaisten voimisteluvälineiden kokeilua ohjaajan opastuksella.
Oma tapa liikkua löytyy rohkeasti kokeilemalla – voimistelu tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja sekä aikuisille että lapsille, ikääntyneille ja perheille. Voimisteluviikolla kaikki tunnin ovat maksuttomia kokeiluun.
Järjestämme puistojumppaa tiistaisin 1.6.–31.8.2021 klo 18–19 Träskändan puistossa.
Kevättiedote 2021 (20.4.2021)
Kevään viimeiset jumppatunnit pidetään toukokuun alkupuolella. Kesällä tarjoamme koronarajoitusten salliessa aikuisille puistojumppaa tiistaisin klo 18-19 Träskändan puistossa.
Tervetuloa kokeilemaan maksutta Kehonhuoltoa Google Meetin kautta ensi tiistaina 9.3. klo 20 alkaen.
Tervetuloa tanssimaan lauantaina 6.3. klo 12-13 Google Meetin välityksellä livenä.
Tarjoamme aikuisille etätunteja tiistaisin ja torstaisin. Pienten lasten tunnit jatkuvat kouluilla normaalisti turvaohjeita noudattaen. Tervetuloa mukaan poikkeusoloista huolimatta!
Kokouskutsu: Viherlaakson Veikot ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 24.2.2021 klo 19:00 Kvartetin kerhohuoneessa. Osoite: Tunnelitie 7D, Kauniainen. Kokoukseen voi mielellään osallistua myös etänä. Kokoukseen pyydetään ilmoittautumaan ennakkoon ja esittämään sähkopostiosoite, jos haluaa osallistua etäkokoukseen osoitteeseen kari.yrjola@welho.com. Osallistujille lähetään Teams kutsu sähköpostiin.
RSS ATOM