Kuntosähly

Naisten kuntosähly jatkuu 28.8. alkaen sunnuntaisin Auroran koululla klo 10.30-11.30 ja lisävuoro 11.30-12.00.

Torstaisin kuntoilemme 1.9. alkaen marraskuuhun asti erilaisten aktiviteettien parissa, kunnes 10.11. alkaa vuoromme uusitussa Viherlaakson koulun ja lukion liikuntasalissa. Salivuoro on klo 19.00-20.30, muut aktiviteetit alkaen klo 18. Kulloinenkin aktiviteetti, aloitusaika ja paikka selviävät joukkuen Nimenhuudosta.

Tule mukaan nostamaan sykettä mukavassa seurassa! Naisten kuntosähly sopii kaikentasoisille harrastajille, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Pelaamme höntsäilyhengessä pisteitä laskematta. Tosin jos intoa riittää, voimme mahdollisesti silloin tällöin osallistua harkkapeleihin toisten joukkueiden kanssa.

Syksyn kausimaksu 30 € sisältää seuran jäsenmaksun sekä molemmat harjoitusvuorot, eli maksu on sama, vaikka kävisit vain yhdellä vuorolla. Voit käydä kokeilemassa ilmaiseksi kerran.

Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä viestiä osoitteeseen vivekuntosahly@gmail.com tai WhatsAppilla puh. 0456731523.

Huomioithan, että sinulla tulee olla omat pelivälineet (maila, pallo, sisäliikuntakengät, vesipullo, värikäs sekä tumma paita (joukkuejakoja varten) ja mahdollisesti suojalasit). Kokeilukerralla käytössä on lainamailoja ja -palloja.

Treeneihin ilmoittautuminen tapahtuu Nimenhuudon kautta viimeistään edellisenä iltana.

Jäsenmaksuun ei kuulu vakuutusta, joten hankithan halutessasi oman tapaturmavakuutuksen. Yleensä normaaliin vakuutukseen kuuluu höntsäsähly, mutta varmista tämä omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Lisätietoja voit kysellä osoitteesta vivekuntosahly@gmail.com