Kuntosähly

Naisten kuntosähly jää kesätauolle 15.5. ja jatkuu jälleen elokuussa sunnuntaisin Auroran koululla klo 10.30-11.30 ja lisävuoro 11.30-12.00

Tule mukaan nostamaan sykettä mukavassa seurassa! Naisten kuntosähly sopii kaikentasoisille harrastajille, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Pelaamme höntsäilyhengessä pisteitä laskematta. Tosin jos intoa riittää, voimme mahdollisesti silloin tällöin osallistua harkkapeleihin toisten joukkueiden kanssa.

Kevään kausimaksu sisältää seuran jäsenmaksun sekä molemmat harjoitusvuorot, eli maksu on sama, vaikka kävisit vain yhdellä vuorolla. Voit käydä kokeilemassa ilmaiseksi kerran.

Voit ilmoittautua mukaan lähettämällä viestiä osoitteeseen vivekuntosahly@gmail.com tai WhatsAppilla puh. 0456731523.

Huomioithan, että sinulla tulee olla omat pelivälineet (maila, pallo, sisäliikuntakengät, vesipullo, värikäs sekä tumma paita (joukkuejakoja varten) ja mahdollisesti suojalasit). Kokeilukerralla käytössä on lainamailoja ja -palloja.

Treeneihin ilmoittautuminen tapahtuu Nimenhuudon kautta viimeistään edellisenä iltana.

Jäsenmaksuun ei kuulu vakuutusta, joten hankithan halutessasi oman tapaturmavakuutuksen. Yleensä normaaliin vakuutukseen kuuluu höntsäsähly, mutta varmista tämä omasta vakuutusyhtiöstäsi.

Lisätietoja voit kysellä osoitteesta vivekuntosahly@gmail.com