Hinnat ja maksaminen

Voimistelun kausimaksut maksetaan kevät- ja syyskaudelta erikseen. Maksut ovat ryhmäkohtaisia.

Hinnat syksystä 2021 alkaen:

· Aikuisten jumpparyhmät 60 €/ryhmä. Mikäli ilmoittaudut useammalle tunnille saat 15% alennuksen kahdesta tai useammasta ryhmästä.
· ikääntyneiden Ikivireät-ryhmä 40 €
· lasten Nassikka-, Pantteri- ja Satujumppa -ryhmät 40 € / ryhmä
· Aikuinen–lapsi -ryhmä 60 €

· Puistojumppa (yli 15-vuotiaille) 7 € / kerta kesäkaudella (1.6.-31.8.)

 

Ilmoittautumisen yhteydessä jumppaajalle tulostuu lasku ja tilisiirto-ote.

Kevätkauden kausimaksuun sisältyy yhdistyksen jäsenmaksu, joka on aikuisilta 14 € ja lapsilta 9 €.

Kaikki voimistelijamme ovat vakuutettuja Pohjolan Jumppaturva-tapaturmavakuutuksella. Vakuutusmaksu sisältyy kausimaksuun. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, voimisteluesiintymisissä ja -näytöksissä sattuneet tapaturmat. Kausimaksun maksaminen oikeuttaa vakuutukseen. 

 

Nordea FI0822131800006857

 

VIHERLAAKSON VEIKOT RY
SNLL-JAOS

 
  

Voimistelujaosto on SporttiPassi (ePassi)–kumppani. Kausimaksun voi siis suorittaa myös SporttiPassin verkkomaksuna. Mikäli käytät ePassia, ole yhteydessä meihin sähköpostilla vivevoimistelu(at)gmail.com 

Saat ilmoittautumisen yhteydessä maksutiedot ja viitenumeron. ePassin palvelussa www.epassi.fi, valitset Viherlaakson Veikot ePassin maksun saajaksi ja käytät saamiasi maksutietoja (viitenumeroa). Maksuvaihtoehdoista käytettävissä on verkkomaksu. Teet omilla sivuilla ePassin verkkomaksun ilman tilinumeroa.

ePassi välittää maksut maksukuukauden aikana Viherlaakson Veikoille. Kun maksat ePassilla, seuralle tulee samalla tieto maksusta. ePassin nettisivuilla ohjataan myös passin käytöstä.