Hinnat ja maksaminen

Voimistelun kausimaksut maksetaan kevät- ja syyskaudelta erikseen. Maksut ovat ryhmäkohtaisia.

Hinnat syksystä 2022 alkaen:

· Aikuisten jumpparyhmät 80 €/hlö
· Aikuisten joogaryhmä 90 €/hlö
· Senioreiden Ikivireät-ryhmä 50 €/hlö
· Lasten Nassikka-, Pantteri- ja Satujumppa-ryhmät 50 €/lapsi
· Aikuinen–lapsi-ryhmä 80 €/pari

Mikäli ilmoittaudut useammalle tunnille saat 15 % alennuksen kahdesta tai useammasta ryhmästä.

Ilmoittautumisen yhteydessä jumppaajalle tulostuu lasku ja tilisiirto-ote.

Kevätkauden kausimaksuun sisältyy yhdistyksen jäsenmaksu, joka on aikuisilta 14 € ja lapsilta 9 €.

Kaikki voimistelijamme ovat vakuutettuja Pohjolan Jumppaturva-tapaturmavakuutuksella. Vakuutusmaksu sisältyy kausimaksuun. Vakuutus korvaa esim. ryhmäliikuntatunneilla, voimisteluesiintymisissä ja -näytöksissä sattuneet tapaturmat. Kausimaksun maksaminen oikeuttaa vakuutukseen. 

Voimistelujaosto on Epassi-kumppani. Kausimaksun voi siis maksaa myös Epassin verkkomaksuna. Mikäli käytät Epassia, ilmoita Epassi-maksutietosi meille mielellään myös sähköpostitse: vivevoimistelu(at)gmail.com.

Ilmoittautumisen yhteydessä saat laskun maksutiedot ja viitenumeron. Epassin palvelussa www.epassi.fi valitset Viherlaakson Veikot Epassin maksun saajaksi ja ilmoitat maksulle saamasi maksutiedot ja viitenumeron. - Huom! Muistahan ilmoittaa maksulle laskun viitenumeron, jotta osaamme kohdistaa maksusi laskullesi. - Maksuvaihtoehdoista käytettävissä on verkkomaksu. Teet omilla sivuilla Epassin verkkomaksun ilman tilinumeroa.

Epassi välittää maksut maksukuukauden aikana Viherlaakson Veikoille. Kun maksat Epassilla, seuralle tulee samalla tieto maksusta. Epassin nettisivuilla ohjataan myös passin käytöstä.