Ilmoittautuminen

Kaikkiin voimisteluryhmiin (myös Ikivireät–ryhmään) ja liikuntapäivälle ilmoittaudutaan internetin kautta. Kesän puistojumpan kausikortti ostetaan myös järjestelmän kautta.

Ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymällä käyttäjäksi jäsentieto-palveluun.

Sinun tarvitsee rekisteröityä palveluun vain yhden kerran. Eli jos olet jo joskus aikaisemmin ilmoittautunut ViVen ryhmiin sähköisesti, niin älä rekisteröidy uudelleen. Kirjaudut vain palveluun ja ilmoittaudut valitsemiisi ryhmiin. Kirjaudu sisään jäsentieto-palveluun.

Käyttäjätunnuksesi on aina oma sähköpostiosoitteesi. Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää palvelusta uuden salasanan (unohtunut salasana -kohdasta) sähköpostiisi.

Jos sähköpostiosoitteesi muuttuu, älä rekisteröidy uudelleen vaan kirjaudu sisään vanhalla sähköpostiosoitteellasi ja käy muuttamassa omissa tiedoissa uusi sähköpostiosoite. Tallennuksen jälkeen uusi sähköpostiosoitteesi on käyttäjätunnuksesi eli se millä kirjaudut palveluun.

Käyttäjäksi rekisteröityminen

Rekisteröityminen tehdään täyttämällä lomake, johon täytetään omat henkilötiedot (mm. nimi, osoite, ikä, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joiden avulla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää tiedot myös antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Alikäyttäjäksi rekisteröityminen (=lapsen rekisteröityminen)

Vanhempi pystyy ilmoittamaan useita alikäyttäjiä (esim. omat tai naapurin lapset) eri ryhmiin omalla sisäänkirjautumisella. Vanhempi voi rekisteröidä omaan hallintaansa useita alikäyttäjiä (=lapsia) OMAT TIEDOT -sivulta. Sivulla on linkki ”Rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi”, joka avaa rekisteröitymissivun, johon täytetään lapsen tiedot (sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite). Liikuntaryhmiin ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi ja näin hänet voidaan ilmoittaa mukaan haluttuihin ryhmiin.

Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen

Ilmoittautuessasi kirjaudut sähköiseen ilmoittautumispalveluun laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanaksi sähköpostiisi saamasi salasanan. Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten jumppiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Voimisteluryhmiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Perhepeuhut-ryhmään aikuinen ilmoittautuu. Rekisteröi tämän lisäksi lapsi omaksi alikäyttäjäksesi. Lasta ei kuitenkaan ilmoiteta ryhmään, pelkkä alikäyttäjäksi rekisteröityminen riittää.

Emme ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit lähettää sähköpostia vivevoimistelu@gmail.com tai soittaa numeroihin:

    Marja Bekker 045 887 5664

    Kristiina Jäntti 040 564 6130