Kevätkausi 2021

Voimisteluryhmiin ilmoittautuminen kevätkaudeksi avautuu maanantaina 14.12. klo 19.
Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti verkon kautta. 

Kevätkausi starttaa poikkeusoloista johtuen vasta helmikuussa. Aikuiset voimistelee etänä. Osa perinteisistä tunneistamme on jouduttu perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Alla tunnit, joille voi vielä ilmoittautua.

Syys- ja kevätkaudelle ilmoittaudutaan erikseen ja niiltä peritään oma kausimaksu.

ViVen kaikille voimistelijoille on otettu tapaturmavakuutus, joka sisältyy kausimaksun hintaan.
Seuran jäsenmaksu on myös kerran vuodessa sisällytetty kausimaksuun.

 

Satujumppa (5–6 -vuotiaat tytöt ja pojat)

Tunnilla harjaannutaan liikkujina liikuntaleikkien, erilaisten välineiden ja musiikin avulla. Tunneilla vahvistetaan liikuntaitsetuntoa ja motorisia taitoja. Ryhmän maksimimäärä on 10. 
· tiistai 18.00–18.45
· Auroran koulu
· Ohjaaja: Eliisa Laamanen, divis88(a)hotmail.com
· Kausimaksu: 40 €

 

Pantterit (7–9 -vuotiaat tytöt ja pojat)

Tunneilla harjoitellaan ikävaiheelle sopivia motorisia taitoja liikuntaleikkien, pelien ja yksilöharjoitteiden avulla. Lisäksi tuetaan terveellisiä elämäntapoja. Tunti sopii erinomaisesti myös muiden lajien esim. palloilulajien tai tanssin oheisharjoitteluksi. Käytössä on voimisteluliiton voimistelupassi, joka auttaa voimistelijaa havainnoimaan omaa kehitystään. Ryhmän maksimimäärä on 10.
· tiistai 18.45–19.30
· Auroran koulu
· Ohjaaja: Eliisa Laamanen, divis88(a)hotmail.com
· Kausimaksu: 40 €

 

Aikuisten kehonhuolto

Tunnilla vetreytetään lihaksia, vahvistetaan keskivartaloa ja parannetaan ryhtiä sekä lopuksi venytellään. Tunti sopii kaikille, jotka kokevat kehonsa tarvitsevan uutta energiaa ja hyvää oloa. Liikkeet ovat helppoja, ja lihaskunto-osuudessa voit valita omalle kunnolle sopivan vaihtoehdon. Tunti sopii sekä miehille että naisille. Ohjaaja lähettää osallistumislinkin @postilla.
· tiistai 19.30–20.30 live-etätreeni
· Ohjaaja: Eliisa Laamanen, divis88(a)hotmail.com
· Kausimaksu: 60 €

 

Tehotreeni

Tehokas tunti, jossa vuorotellaan reippaita sykekappaleita ja rauhallisempia lihaskuntokappaleita omaa kehonpainoa hyödyntäen. Et siis tarvitse välineitä ja saat silti varmasti haastettua itsesi, hien pintaan ja sykkeen nousemaan! Ei askelsarjoja ja kaikki voivat tehdä oman kunnon mukaan, joten sopii kaikenkuntoisille naisille ja miehille. Lopussa lyhyt venyttely. Ohjaaja lähettää liittymislinkin @postilla.                           
· torstai 19–19.45 live-etätreeni
· Ohjaaja: Tanja Kristiansson, tanja.kristiansson(a)tanyasum.com
· Kausimaksu: 60 €

 

Nassikat (4–5 -vuotiaat tytöt ja pojat)

Tunnilla harjaannutaan liikkujina liikuntaleikkien, erilaisten välineiden ja musiikin avulla. Tunneilla vahvistetaan liikuntaitsetuntoa ja motorisia taitoja yhdessä tehden.
· torstai 17.15–18.00
· Karamzinin koulu
· Ohjaaja: Hanna Johansson, hanna.johansson(a)iki.fi 
· Kausimaksu: 40 €

 

Jooga

Jooga sopii kaikille omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Ohjatussa harjoituksessa korostetaan oman itsensä kuuntelua, ja siinä yhdistyvät sekä hatha- että rajajoogan perinne. Hitaiden ja lempeiden kehon harjoitusten kautta kuljemme kohti rentoutumista ja tietoista läsnäoloa. Ohjaaja lähettää liittymislinkin @postilla.
· torstai 19.00–20.30 live-etätreeni
· Ohjaaja: Anniina Palkonen, jooganopettajaopiskelija SJL, p. 050 434 9636
· Kausimaksu: 60 €