Kevätkausi 2023

Innostu uudesta harrastuksesta

Viherlaakson Veikkojen voimisteluryhmät käynnistyvät 9.1.2023 alkavalla viikolla. Ryhmiin ilmoittautuminen kevätkaudeksi avautuu maanantaina 12.12. klo 19.

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisterimme kautta. Muutokset ryhmiin liittyen ovat mahdollisia.

Syys- ja kevätkaudelle ilmoittaudutaan erikseen ja niiltä peritään oma kausimaksu. Koulujen syys- ja hiihtolomaviikoilla tunteja ei pidetä.

ViVen kaikille voimistelijoille on otettu tapaturmavakuutus, joka sisältyy kausimaksun hintaan. Seuran jäsenmaksu on myös kerran vuodessa sisällytetty kausimaksuun.
 

Perhepeuhut (aikuinen ja 1–3-vuotias lapsi)

Perhepeuhu-ryhmän tavoitteena on lasten liikunnallisuuden sekä ikään sopivien motoristen ja sosiaalisten taitojen vahvistuminen turvallisessa ja kannustavassa ohjauksessa liikuntaleikkien, välineiden ja musiikin avulla. Myös aikuisille tulee tunnilla lämmin. Aikunen–lapsi-parien minimimäärä on 10. Kauden viimeinen kerta on 9.5.                         · tiistai 17.15–18.00
· Auroran koulu
· Ohjaaja: Eliisa Laamanen
Satujumppa (5–6-vuotiaat)

Tunnilla harjaannutaan liikkujina liikuntaleikkien, erilaisten välineiden ja musiikin avulla. Tunneilla vahvistetaan liikuntaitsetuntoa ja motorisia taitoja. Ryhmän minimimäärä on 10 ja maksimimäärä 20. Kauden viimeinen kerta on 9.5.
· tiistai 18.00–18.45
· Auroran koulu
· Ohjaaja: Eliisa Laamanen ja apuohjaajana Aini Johansson
 

Pantterit (7–9-vuotiaat)

Tunneilla harjoitellaan ikävaiheelle sopivia motorisia taitoja liikuntaleikkien, pelien ja yksilöharjoitteiden avulla. Lisäksi tuetaan terveellisiä elämäntapoja. Tunti sopii erinomaisesti myös muiden lajien esim. palloilulajien tai tanssin oheisharjoitteluksi. Ryhmän minimimäärä on 10 ja maksimimäärä 20. Kauden viimeinen kerta on 9.5.
· tiistai 18.45–19.30
· Auroran koulu
· Ohjaaja: Eliisa Laamanen ja apuohjaajana Aini Johansson
Voimistelu (9–12-vuotiaat)

UUSI ryhmämme harjoittelee perusvoimistelua, mutta myös haastavampia "temppuja" kärrynpyörästä päälläseisontaan. Kaikki perustuu oman kehon hallintaan ja musiikin ja liikunnan parissa mukavaan yhteiseen harjoitteluun. Harjoittelu on tavoitteellista ja tukena käytetään mahdollisesti Voimisteluliiton tarjoamia voimistelupasseja. Ryhmän minimimäärä on 10 ja maksimimäärä 20. Kauden viimeinen kerta on 11.5.
· torstai 17.00–18.00
·  Karamzinin koulu
· Ohjaaja: Kirsi Jaakkola ja apuohjaajana Inka Jaakkola
 

Aikuisten kehonhuolto

Tunnilla vetreytetään lihaksia, vahvistetaan keskivartaloa ja parannetaan ryhtiä sekä venytellään. Tunti sopii kaikille, jotka kaipaavat hyvää oloa. Liikkeet ovat helppoja ja nivelten liikkuvuutta lisääviä. Tunti sopii kaikenkuntoisille. Kauden viimeinen kerta on 9.5.
· tiistai 19.30–20.30
· Auroran koulu
· Ohjaaja: Hanna Johansson, Heli Kekki ja Annis Ferreira
 

Tehotreeni

Tehokas tunti, jossa vuorotellaan reippaita sykekappaleita ja rauhallisempia lihaskuntokappaleita omaa kehonpainoa hyödyntäen. Et siis tarvitse välineitä ja saat silti varmasti haastettua itsesi, hien pintaan ja sykkeen nousemaan! Ei askelsarjoja ja kaikki voivat tehdä oman kunnon mukaan, joten tunti sopii kaikenkuntoisille naisille ja miehille. Lopussa lyhyt venyttely. Kauden viimeinen kerta on 11.5.
· torstai 19.30–20.15
· Järvenperän koulu
· Ohjaaja: Tanja Kristiansson, tanja.kristiansson(a)tanyasum.com
 

Pilates

Rauhallisella tahdilla tehtäviä, lihaskuntoa, kehonhallintaa ja tasapainoa kehittäviä, osin myös venyttäviä liikkeitä koko vartalolle. Liikkeitä tehdään seisaaltaan ja lattiatasolla, oma jumppamatto mukaan. Sopii kaikenkuntoisille. Kauden viimeinen kerta on 11.5.
· torstai 20.15–21.00
· Järvenperän koulu
· Ohjaaja: Tanja Kristiansson, tanja.kristiansson(a)tanyasum.com
 

Jooga

Jooga sopii kaikille omasta terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Ohjatussa harjoituksessa korostetaan oman itsensä kuuntelua, ja siinä yhdistyvät sekä hatha- että rajajoogan perinne. Hitaiden ja lempeiden kehon harjoitusten kautta kuljemme kohti rentoutumista ja tietoista läsnäoloa. Oma joogamatto mukaan! Kauden viimeinen kerta on 11.5.
· torstai 18–19.30
· Karamzinin koulu
· Ohjaaja: Anniina Palkonen, jooganopettaja SJL, p. 050 434 9636
 

Ikivireät (yli 65-vuotiaat)

Tunti tarjoaa senioreille, 65 vuotta täyttäneille naisille ja miehille kehonhuoltoa joko seisten, tuolilla istuen tai lattiatilan salliessa omalla jumppamatolla. Välineinä voimme käyttää oman kehon lisäksi esim. omia jumppakuminauhoja, seuran jumppakeppejä (jos mahdumme), joskus on toivottu myös omien käsipainojen käyttöä. Tärkeää on mukava yhdessäolo jumpan merkeissä - ja jumpan jälkeen on mahdollisuus kappeliruokailuun kello 11.45.
· torstai 11.00-11.45
· Auroran kappeli
· Ohjaajat: Ritva Berg, p. 040 743 9303 ja Annu Kankaanpää, p. 040 754 9265
 

Gymnaestrada tanssillinen voimistelu

Ryhmä harjoittelee tanssillisen voimistelun yli 15-vuotiaiden helpompaa kenttänäytösohjelmaa Kirkkaat vedet. Ryhmä osallistuu kesällä 2023 Amsterdamissa järjestettävään World Gymnaestrada -tapahtumaan.
· tiistai 20.30–21.30
· Auroran koulu
· Ohjaaja: Laura Malme
 

Gymnaestrada (12-18-vuotiaat)

Ryhmä harjoittelee voimistelun kenttänäytösohjelmaa Millaisen tarinan kirjoitat elämällesi?. Ryhmä osallistuu kesällä 2023 Amsterdamissa järjestettävään World Gymnaestrada -tapahtumaan.
· perjantai 18-19
· Karamzinin koulu
· Ohjaaja: Laura Malme